Kövess minketTwitteren és Facebookon

/// Design/Arculat

Arculattervezés – Kidobott pénz vagy üzleti befektetés?

 

A részletek összhangja az arculattervezés során:

Gondolom, Ön sem megy el egy tárgyalásra sáros cipőben, leszakadt gombbal, felkészületlenül. Gondoljon most úgy weboldalára, prospektusaira, névjegykártyájára, mint cége első számú üzletkötőjére. Ugye Ön is elvárja üzletkötőitől a precizitást, felkészültséget, pontosságot és a kifogástalan megjelenést? Weboldala a váróterem, ide érkeznek az új, ismeretlen ügyféljelöltek és akár tetszik, akár nem, a látottak és olvasottak alapján fogják megítélni cégét. Éppen ezért fontos, hogy az arculat és design egyedi és emlékezetes legyen, hogy leendő ügyfelei marketing zaj helyett egységet és profizmust érezzenek, ha cége egyik marketingeszközével találkoznak.

A Mesterlövész Marketing Kft vizuális kommunikáció szakértője Ravasz Balázs, a Grafika Patika Kft alapítója. Balázs kiemelkedő eredményei mellett (20 év grafikai tapasztalat, 13 év folyamatos web jelenlét, Apple hűség, Rákóczi Pálinka design = Magyar Termék Nagydíj) közérthetően tudja bemutatni a keresőoptimalizálás és webdesign lépéseit, ami nagy segítség egy cégvezető számára.

Az igényeknek és a kor követelményeinek megfelelően állítottuk össze az Arculattervezés Csomagot, mely egyben kínál megoldást az arculattervezés, keresőoptimalizálás, közösségi marketing területein. Az Arculattervezés csomag a mai Magyar vállalkozók számára készült, tartalmazza az egységes vizuális kommunikációt weben és minden reklámhordozón, nyomdakész állapotban, az első lépéseket a közösségi marketingben, egy korszerű, profi honlapot, valamint egy részletes tanácsadást a weboldal népszerűsítéséről.

Hogyan zajlik nálunk az arculattervezés?

A profi arculat lehetőséget ad rá, hogy egységesen jelenjen meg marketingüzenete bármilyen felületen. Használatával címlistát építhet, kétoldalú kommunikációt folytathat meglévő és leendő ügyfeleivel, kiemelkedve konkurensei közül.

Milyen lehetőségei lesznek a közös munka során?

 • Egységes kommunikáció minden felületen.
  Gyakori hiba, hogy egy cég arculata másképpen néz ki nyomdai anyagokon és másképpen a webes felületeken. Ennek oka egyszerű: Ritka az olyan grafikus, aki nem specializálódik valamelyik területre. Így más készíti az arculatot, más a honlapot és megint más a nyomdai előkészítést. Ahhoz, hogy egységes megjelenése legyen minden felületen, olyan grafikusra van szüksége, aki mindkét ágon otthonosan mozog.
 • Saját, magyar nyelvű kezelőfelület a honlap szerkesztéséhez
  Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek ne kelljen naponta telefonálni, vagy e-mail-ezni, ha változtatni vagy feljeszteni akarja weboldalát. Az általunk készített weboldalak egyszerűen szerkeszthetőek, a magyar nyelvű kezelőfelület használata nem sokkal bonyolultabb, mint egy Word dokumentum megszerkesztése.
 • Egyedi betűtípus
  Ugye az Ön cége is különleges? Az egyedi betűtípussal még inkább megmutatja: Az Ön cége nem csak egy a sok közűl!
 • Egyedi design
  Az arculat akkor igazán jó, ha ránézésre meg lehet mondani, hogy milyen céget képvisel. Sokan esnek abba a hibába, hogy egyedi arculat helyett sablonokból építik fel cégarculatukat. A végeredmény: Egy szürke, átlagos megjelenés, amire már akkor sem emlékeznek az ügyféljelöltek, amikor elhagyják a honlapot, vagy zsebre gyűrík a drágán kinyomtatott prospektust. Gondolom, Ön sem turkálóban szerzi be üzleti ruházatát és autójába sem napraforgóolajat tankol… Az arculattervezés befektetés, nem kiadás!
 • 200 percnyi oktatóvideó a honlap szerkesztéshez
  Célunk, hogy ügyfeleink önállóan szerkeszthessék és optimalizálhassák weboldalaikat. Az idő egy vállalkozó, vagy cégtulajdonos számára a legnagyobb kincs, így a személyes oktatás helyett bármikor hozzáférhető videó oktatóanyag áll rendelkezésre. A oktatóvideókat követve gyerekjáték a honlap testreszabása, új menük felvétele, sőt, még a keresőoptimalizálás is!
 • Responsive webdesign
  Az okostelefonok és tabletek népszerűsége hihetetlen mértékben emelkedik, éppen ezért nagyon fontos, hogy az Ön weboldala kifogástalanul jelenjen meg bármilyen internetezésre alkalmas eszközön. Az általunkkészített weboldalak tökéletes böngészési élményt nyújtanak asztali számítógépeken, laptopokon, tableteken és okostelefonokon egyaránt. 
 • Ajándék Domain/Tárhely 1 évig
  Mindig meglepődök azon, ha egy cégvezető százezres nagyságrendben költ a webldal készítésre, de a tárhelyszolgáltató kiválasztásánál az árkülönbség (éves szinten 2-5 ezer forint) alapján dönt. Pedig éppen a tárhelyszolgáltató fogja (vagy nem) megvédeni weboldalát az internetes vírusok és adathalászok ellen. Önnek megér 5000 Ft plusz költséget évente, hogy ne kelljen aggódnia eboldala biztonsága miatt? Ezen a ponton szigorúak vagyunk, az általunk készített honlapot tárhelyszolgáltatója (kevés kivételtől eltekintve) a Maxer tárhelyszolgáltató. 
 • 15.000 Ft értékű ajándék Google AdWords kupon
  A Google a legfontosabb keresőrendszer, általában innen érkezik a legtöbb célzott látogató. Egy új weboldal ritka esetben kerül azonnal a Google első találatai közé, ezért új honlapjához egy 15.000 Ft értékű, ajándék Google AdWords kupont is kap. Az AdWords lehetőséget kínál rá, hogy új weboldala 1 nap alatt a Google kereső legelső találatai közé kerüljön, és ne kelljen hónapokig várnia, mire megérkezik az első látogató…
 • Kereső optimalizált képek
  Egyre többen veszik igénybe a Google kereső képtalálatait, ezért fontos, hogy ezen a helyen is elfoglalja az Ön cégéhez méltó pozíciót. A keresőrendszerek nem tudják értelmezni a képeket, ha nem adjuk meg a megfelelő helyeken a szöveges információkat.Az Összhang csomag tartalmazza a képek optimalizálását is, hogy a keresőrendszerek pontosan  tudják, mi található a képen.
 • Korlátlan oldal létrehozása
  Nagyra értékeljük a szabadságot, ezért nem kívánjuk kreativitását korlátok közé szorítani. Korlátlan menüés aloldal létrehozására van lehetősége, sőt, az egyedi oldalsávokban plusz információkat is megadhat a termékeivel kapcsolatosan. 
 • Személyre szabható modulok
  Ön dönti el, hogy weboldala bizonyos aloldalain milyen stratégiát alkalmaz. A különböző, beépíthető modulok lehetővé teszik, hogy folyamatosan irányítsa látogatóit az Ön céljainakmegfelelően. 
 • Látogatottságnövelési tanácsadás
  Senkiből sem lesz népszerű színész, ha sohasem áll színpadra. Ugyan ez a helyzet egy új honlappal is: Népszerűsíteni kell! Tanácsadásunk nem csupán néhány termék vagy szolgáltatás bemutatásából áll. Nem az a fontos, hogy sok helyen legyen jelen, hanem az, hogy a legcélzottabb csatornákon, folyamatosan kommunikáljon ügyfeleivel. Hol? Mikor? Hogyan? Mennyire? Mennyiért? Ezekre a kérdésekre segítünk választ találni.
 • Tanácsadás a Domain választáshoz
  Elsőre egyszerűnek tűnhet a domain választás, a valóságban azonban már más a helyzet. Amikor eszünkbe jut egy szuper név és rákeresünk, kiderül, hogy már foglalt, védjegy alatt áll. Persze ez még nem minden. A domain név hatással van a keresőrendszerekben elfoglalt helyezéseinkre, ügyelnünk kell, hogy könnyen megjegyezhető, beszédes legyen és ne hasonlítson konkurenseink honlapcímeire, nehogy “eltévedjenek” drágán szerzett ügyfeleink. Tanácsadásunkkal igyekszünk elősegíteni a legideálisabb domain név kiválasztását.

 

Arculat csomagajánlatunk tartalma:

 

 • Céglogó tervezés és kivitelezés
 • Arculat tervezés és megvalósítás
 • Nyomdai termékek tervezése (levélpapír, boríték, névjegykártya, mappa)
 • Profi céges weboldal tervezés és programozás
 • Nyomdai előkészítés
 • Facebook rajongói oldal létrehozás és testreszabás
 • Google+ rajongói oldal létrehozás és testreszabás
 • Youtube csatorna  létrehozás és testreszabás
 • Magyar nyelvű kezelőfelület a honlap szerkesztéséhez
 • Keresőoptimalizálás
 • 200 percnyi oktatóvideó a weboldal kezeléséről
 • Teljes tanácsadás a domain választástól a SEO finomításokig

 A csomaghoz rendelhető extrák:

Minden vállalkozás más és más, ezért a célközönség eléréséhez használt eszköztár sem lehet minden cégnek ugyanaz. Az általunk készített arculat bármilyen felületen alkalmazható, de itt még nem állunk meg. Kapcsolatrendszerünk segítségével biztosan eléri céljait, függetlenül tevékenységétől, termékétől és vállalkozása méretétől.

Tudjon meg többet ajánlatunkról, egyeztessen időpontot szakértőnkkel ezen a linken!

HÍVJA arculattervezési szakértőinket!:  70/771-0094, 70/771-0040

 

 

 

/// Twitter hírek

Kövess minket a Twitteren!