Kövess minketTwitteren és Facebookon

/// Online marketing csomagok

Komplett online marketing stratégia

Egyben akarja átlátni az online marketing eszközöket cégében?


Az online marketing egy cégvezető számára lehet egy megfoghatatlan fogalom, vagy egy célzott, mérhető, önjáró ügyfélszerzési módszer. Célunk hogy közérthetően mutassuk be Önnek azokat az eszközöket, amelyek segítségével a legcélzottabb helyeken kommunikálhat célközönségével.Online stratégiai csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy az Ön weboldala minél több potenciális érdeklődő számára látható legyen.Megismerve az Ön rövid és hosszú távú céljait olyan stratégiát alakítunk ki, amivel stabilan megalapozhatja weboldalát a legfontosabb szakmai oldalakon és keresőrendszerekben, cégadatbázisokban, térképeken, katalógusoldalakon, valamint gyorsan és célzottan növelheti weboldala látogatottságát nyitott érdeklődőkkel.

Az online kommunikáció tökéletesen mérhető, a mindenre kiterjedő statisztikák alapján könnyen kialakítható egy költségtakarékos ösvény az online útvesztőben. Stratégiánk: Azokat a helyeket keressük az Ön számára, amelyeken nyitott célközönsége aktívan érdeklődik terméke vagy szolgáltatása iránt.

A linkmarketing egy biztos, stabil alapod ad weboldalának. A szolgáltatás során kiválasztjuk azokat a linkgyűjteményeket, katalógusoldalakat és adatbázisokat, amelyekről a legtöbb minőségi látogató várható, majd elhelyezzük rajta weboldala link-jét a lehető legrészletesebb információkkal.A keresőrendszerek előnyösebb pozícióval jutalmazzák azokat a honlapokat, amelyekre sok minőségi, releváns link mutat, ezért egy weboldal sikerességéhez elengedhetetlen a jelenlét ezeken a szakmai oldalakon.Mivel az elfogadott linkeket ritka esetben törlik, a linkmarketinggel egy hosszú távú, célzott látogatottságnövelési eszközzel erősítheti meg weboldalát.

A Google AdWords néhány óra alatt a Google kereső élére juttatja weboldalát az Ön számára legfontosabb kulcsszavas keresésekre. Az AdWords segítségével célzott, nyitott érdeklődőket irányítunk weboldalára, majd megfigyelve a látogatók viselkedését, finomhangoljuk a kampányokat a nagyobb megtérülés érdekében.Az AdWords nem csupán látogatottságnövelési eszköz, a kapott eredmények egyben egy piackutatással is felérnek. Miután kiértékeltük a kampány eredményeket, egy letisztult kulcsszólistát, valamint hatékony online hirdetési szövegeket kapunk, ami nagy segítség a keresőoptimalizálás során.

Az Etarget segítségével óriási közönséghez szólhat, növelheti Facebook lájkolóit és a leglátogatottabb híroldalakon, tevékenységéhez illő tartalmak közelében szólhat célközönségéhez.

A Retargeting lehetőséget kínál rá, hogy után kövesse korábbi, Etarget hirdetésen keresztül érkező látogatóit és újra megszólítsa őket, amennyiben hasonlóan célzott Etarget partneroldalon böngésznek. A visszatérő látogatókat szokásaihoz mérten tovább finomítjuk reklámkampányait, hogy a befektetett összeg minél hamarabb megtérüljön.

Csomagjaink alapstratégiája megegyezik:

A weboldal céljainak legmegfelelőbb online felületek felkutatása, a marketingcéloknak legmegfelelőbb üzenetek és keresőszavak tesztelése, majd a legtöbb tényleges megrendelést eredményező helyezések megerősítése.A csomagok közötti különbségek elsősorban az értékesítési terület, a vállalkozás mérete, terméke szerint változnak. Természetesen egyedi megoldásokat is kínálunk, ezzel kapcsolatosan írja meg nekünk, miben segíthetünk Önnek!

Helyi Vállalkozás csomag

(Térkép+Google AdWords+Linkmarketing)

Célközönsége egy kisebb területre fókuszálható?

Ideális választás olyan cégek számára, amelyek célközönsége egy kisebb földrajzi területen internetezik. A céloknak megfelelően olyan online csatornákon szólítjuk meg célközönségét, amelyeken éppen nyitottan vagy aktívan böngésznek. A jó marketing egyik alapja a folytonosság, éppen ezért ez a stratégia önjáró módon növeli ügyféllistáját, hogy később újra megkeresse tényleges vásárlóit célzott üzeneteivel.

Webshop marketing csomag

(Speciális termék alapú célzás+Etarget kampány+Linkmarketing)

 

Webáruház, webshop üzemeltető?

A Webshop marketing csomag olyan cégek számára ideális, amelyeknek fő értékesítése vagy ügyfélkör bővítése interneten keresztül történik. Tapasztalataink szerint a webáruházak többségének legcélzottabb látogatói valamilyen termék vagy márka utáni kutatást követően jutottak el az oldalra. A javasolt stratégia webáruházak esetében a termék- és márkaoldalakon keresztüli népszerűsítés, valamint a legtudatosabb látogatók szerzése az adott költségkeretből a kulcsszavas keresésekre.

Periféria csomag

(Térkép+Google AdWords+Linkmarketing+Etarget+remarketing+speciális termék/márka célzások)

 

Szereti a rendet cége körül és ebből az online marketing sem kivétel?

Egy cégtulajdonos számára mindig öröm, amikor egy szakmai oldalon saját cégének logóját vagy hirdetését találja. A Periféria csomagot úgy állítottuk össze, hogy vállalkozása logójával, honlap címével, szlogenével, arculatával minél több szakmailag releváns oldalon jelenítsük meg, valamint nagy mennyiségű, többszörösen szűrt, célzott látogatót irányítunk honlapjára, Facebook oldalára és Google+ oldalára.

A Periféria csomag egyszerre népszerűsíti vállalkozását, valamint azonnali érdeklődőket juttat cége értékesítési gépezetébe.

 

 

/// Twitter hírek

Kövess minket a Twitteren!