Kövess minketTwitteren és Facebookon

/// Keresőoptimalizálás

 Keresőoptimalizálás célzottan?

 

A keresőoptimalizálás akkor a leghatékonyabb, amikor a weboldal összes eleme szinkronban van egymással, erős egységként fókuszálva a SEO szempontból fontos kulcsszavakra.

Teljes körű megoldásokat kínálunk akár egyszeri SEO tanácsadás, akár folyamatos SEO keresőoptimalizálás a feladat.

A célirányos keresőoptimalizálás során a legfontosabb kulcsszó köré építjük az összes SEO beállítást, az aloldal szövegek kialakítását és minden apró részletet, ami növeli a keresőoptimalizálás hatékonyságát.

Az egységes célzási beállítások, a felhasználóbarát weboldal kialakítás, a folyamatos tartalombővítés és a külső SEO eszközök együttes erővel javítják a keresőoptimalizálás hatékonyságát.

A célzott, folyamatos keresőoptimalizálás hatására növekszik az organikus keresésekből érkező látogatók mennyisége és javulnak a keresőrendszerekben elért helyezéseink is. A többszörösen célzott, hasznos tartalommal rendelkező aloldalak további előnye, hogy kiváló alapot adnak bármilyen online marketing tevékenységhez, mérhetően, átláthatóan, irányíthatóan.

 

 Mi a keresőoptimalizálás folyamata?

A keresőoptimalizálás első lépése a SEO céloknak legmegfelelőbb kulcsszavak kiválasztása, amelyekkel előkelőbb helyen kíván lenni a keresőrendszerekben.

Az aloldalanként egyedi kulcsszóra fókuszált keresőoptimalizálás mellett fontos, hogy az aloldal szövegezése is illeszkedjen a SEO célokhoz, ugyanakkor hasznos és érdekes is legyen célközönsége számára.

  • A célkulcsszavaknak megfelelően javaslatot teszünk az ideális honlap szerkezet kialakítására. A lehetőségekhez mérten a lehető legtöbb helyen elrejtjük a fontos kulcsszavakat, maximalizálva a keresőoptimalizálás hatásfokát.
  • Optimalizáljuk azokat a szövegeket, amelyek a keresőrendszerek találati listáiban jelennek meg.
  • Beállítjuk, hogy weboldala minden internetezésre alkalmas eszközön (PC-k, laptopok, táblagépek, okostelefonok) hibátlanul jelenjen meg.
  • Elvégezzük a tartalomoptimalizálást, hogy a weboldal szövege illeszkedjen a SEO célokhoz.
  • Optimalizáljuk a képeket, hogy a keresőrendszerek felismerjék a rajtuk lévő tartalmakat és megjelenítsék a képtalálatok között.
  • Átalakítjuk a honlap menürendszerét, hogy könnyebb legyen a navigáció a honlapon, valamint összehangoljuk a menük nevét a tartalommal és beállításokkal.
  • Beállítjuk, hogy weboldala hibátlanul jelenjen meg a legnépszerűbb böngészőkön.
  • Elvégezzük a további, mélyebb beállításokat.
  • Megtervezzük és kivitelezzük linkmarketing kampányát.

A külső keresőoptimalizálás, (más néven linképítés, linkmarketing) során a weboldal linkjét olyan honlapokon helyezzük el, melyek témája szorosan összefügg az Ön honlapján lévő tartalommal. Ennek kettős előnye, hogy ingyenes, célzott látogatók érkeznek weboldalára, valamint a keresőrendszerek előnyben részesítik weboldalát a találati rangsorolásnál.

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?

Ez sok mindentől függ, éppen ezért nincs rá egységár. Ami tény, hogy az interneten minden folyamatos változásban van, ezért időnként érdemes finomítani a beállításokat, hogy kövessük az újdonságokat.

Többet akar tudni? Vegye fel a kapcsolatot keresőoptimalizálási szakértőnkkel ezen a linken!

/// Twitter hírek

Kövess minket a Twitteren!