Kövess minketTwitteren és Facebookon

/// Google AdWords – Display hálózat

 

A Google tartalmi hálózatán meglepetésszerű reklámokkal hirdethet.

Szöveges, képes és videóba ágyazott hirdetéseket is indíthat, függően termékétől, tevékenységétől, vagy célközönsége érdeklődési körétől függően. A tartalmi hálózatot gazdaságosan használva nagy megjelenésszámot érhet el, miközben célzott látogatókkal növelheti honlapja látogatottságát.

Tartalmi hálózat: A géppuskás

Nagyszámú célközönséghez szólhat néhány perc alatt, miközben költsége csak a kattintásokból, vagyis az érdeklődőkből keletkezik.

Hirdetése olyan oldalakon jelenik meg, ahol éppen célközönsége olvas, információt gyűjt.

Hirdethet célzottan, csak azoknak, akik termékéről/szolgáltatásáról informálódnak

Meglepő reklám

A tartalmi hálózat szépsége, hogy az Ön hirdetése akkor is eladhat, amikor még csak információt gyűjt a termékről a leendő ügyfél.

Ön is szokott az interneten keresgélni?

Például egy új mobiltelefonra, autóra, szálláshelyre kíváncsi? Ön mit tenne, ha a leírtak alapján azonnal megrendelné a terméket/szolgáltatást és látna egy hirdetést a cikk mögött, ami az éppen nézett terméket kínálja?

Az internet előnye a gyorsaság. Megnézem-megveszem!

Az ügyfél fejében

Ön ismeri célközönsége gondolkodását? Tudja, hogy leendő ügyfelei milyen oldalakat olvasnak szívesen?

Ha erre a kérdésre az Ön őszinte válasza egy nem, vagy egy talán, akkor a tartalmi hálózaton megjelenített hirdetése hasznosabb lehet néhány kattintónál. Folyamatosan tesztelve és szűrve a tartalmi hálózaton megjelenített hirdetése információkat ad Önnek célközönségéről. Innen egyenes út vezet az olcsó, költséghatékony ügyfélszerzéshez.

A tartalmi hálózat olcsóbb

Mivel nagyszámú célközönséget szólít meg, gyakrabban lesznek kisebb kattintási költséggel beérkező látogatók.

Ön mennyi pénzből tudja elérni, hogy hirdetésével akár több millióan találkozzanak? A tartalmi hálózaton mindezt ingyen megteheti. Mivel itt is kattintás alapú az elszámolás, csak a tényleges látogatókból keletkezik költsége.

 

 

/// Twitter hírek

Kövess minket a Twitteren!