Kövess minketTwitteren és Facebookon

/// 3D Grafika

3D grafika – Megnézheti azt, ami még nincs

 

3D grafikai tervezés

A 3D grafika érdekes terület, hiszen olyan dolgokat is megjeleníthetünk, amik még nem is léteznek. A 3D grafikai tervezés egy olyan grafikai megoldás, amivel valósághűen tervezhetünk csomagolást, termékképet, üdítős palackot vagy bármit, amire Önnek szüksége van a sajátos marketing kommunikációhoz.

Ön is gyakran találkozhat ezzel a megoldással a különböző animációkban, plakátokon, honlapokon. A 3D grafika egyik legnagyobb előnye, hogy még a termék vagy csomagolás sorozatgyártása előtt láthatja, hogyan fog kinézni az adott termék a valóságban és még a gyártás előtt korrigálhat. Egy egyedi csomagolás vagy üdítős palack tervezésénél például nélkülözhetetlen a 3D grafika, hiszen egyetlen megrendelőtől sem várható el, hogy élethűen „elképzelje”, hogyan fog kinézni a termék a valóságban.

A 3D grafikai tervezés mindig izgalmas kihívás a grafikusok számára, hiszen az ügyfél igényeit leképezni nem könnyű feladat. A klasszikus példával bemutatva: Gondoljon egy székre! Sok ezer fajta szék juthat eszébe, a 3D grafikai tervezés során pedig pontosan azt a széket kell megterveznünk, amire Ön gondolt. Éppen ezért a 3D grafikai tervezés első lépése, hogy a lehető legpontosabban feltérképezzük, milyen elvárásoknak kell megfelelni. A tényleges munka csak ez után kezdődik.

Néhány példa, mikor célszerű a 3D grafikai tervezés használata:

 

3D grafikai tervezés

 1. Különleges logó tervezés
 2. Egyedi képek weben vagy bármilyen reklámhordozón
 3. Nem létező termék vagy csomagolás tervezése
 4. Étlap/itallap tervezése
 5. Banner hirdetés
 6. DM levél
 7. Figyelemfelkeltő óriásplakát
 8. Prezentációs anyagok, bemutatót tervezése
 9. Megállító tábla
 10. Mobil applikációk
 11. Üzletbelső tervezés
 12. Kirakat tervezés
 13. Animált video
 14. Céges autómatrica
 15. Rendezvény Díszlettervezés

Kérdései vannak, vagy segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdeklink áraink? Nézze meg ezen az oldalon!

/// Twitter hírek

Kövess minket a Twitteren!